Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

App Disneyland Paris werkt niet meer op iPhones

20-09-2017, 12.55 uur

De ICT-afdeling van Disneyland Paris heeft zitten slapen. De officiële app van het pretparkresort blijkt niet te werken op iPhones met het nieuwe besturingssysteem iOS 11. Bij het opstarten van de Disneyland-app wordt de applicatie onmiddellijk weer afgesloten.

Het nieuwe besturingssysteem - beschikbaar voor de iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6S en iPhone 7 - kwam gisteren uit. Toch heeft Disneyland Paris maanden de tijd gehad om het probleem te verhelpen. Al sinds 5 juni is er een bètaversie van iOS 11 beschikbaar voor app-ontwikkelaars.

Bezoekers van Disneyland Paris kunnen de app normaal gesproken onder meer gebruiken voor het bekijken van actuele openingstijden, showtijden en wachttijden. Die informatie is ook te vinden op looopings.nl/wachten.

De apps van de Amerikaanse Disney-resorts, die in eerste instantie ook niet werkten in de bètaversie van iOS 11, zijn wel op tijd geüpdatet.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be