Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Walt Disney World draait Efteling-muziek

17-09-2017, 22.40 uur

Veel Nederlandse vakantiegangers zullen raar opkijken tijdens een vakantie in het Amerikaanse Walt Disney World. In Disney Springs, het uitgaansgebied van het drukbezochte pretparkresort, is Efteling-muziek te horen. Bij een draaimolen worden dagelijks bekende Efteling-melodieën ten gehore gebracht.

Looopings maakte drie jaar geleden al melding van Efteling-deuntjes in Florida. Sindsdien heeft het uitgaansgedeelte een grootschalige renovatie ondergaan, waarbij de naam werd gewijzigd van Downtown Disney naar Disney Springs. Tientallen restaurants en winkels werden vernieuwd. Toch is de Efteling-muziek kennelijk niet weggehaald.

"Ik loop door Walt Disney World in Florida en hoor ineens Efteling-muziek", vertelt toerist Marc Ramaekers aan Looopings. "Ik heb een stukje Droomvlucht op film, maar ik hoorde ook muziek van De Vliegende Fakir, De Rode Schoentjes en een carrousel."

Overigens wordt in de Efteling ook Disney-muziek gedraaid. Uit een draaiorgel bij een carrousel op het Anton Pieckplein klinkt regelmatig het nummer Under the Sea uit de Disney-film The Little Mermaid.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be