Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Uniek: dierenpark Wildlands Emmen blijft 31 uur achter elkaar geopend

25-09-2017, 10.27 uur

Wildlands Adventure Zoo Emmen komt met een bijzondere actie. Het Drentse dierenpark is binnenkort 31 uur achter elkaar geopend. Om het begin van de herfstvakantie te vieren, zullen de poorten op vrijdag 20 oktober niet sluiten.

In de nacht van 20 op 21 oktober blijft Wildlands gewoon geopend, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. Bezoekers die vrijdag een kaartje hebben gekocht, mogen dus zo lang blijven als ze willen. Zaterdag is het themapark open tot 17.00.

"Het wordt een unieke beleving, nog nooit vertoond in Nederland", zegt de voorlichtster. "Mensen krijgen voor het eerst de kans om te zien hoe dieren gaan slapen en weer ontwaken. Ze kunnen ook in het park dineren en ontbijten."

Om de nachtrust van de dieren te garanderen, zijn delen van het park na zonsondergang afgesloten. "Maar bezoekers zullen zich niet vervelen, want we we organiseren allerlei extra activiteiten." Voorbeelden zijn nachtelijke rondleidingen en een workshop nachtfotografie.

Het exacte programma wordt later bekendgemaakt. Een regulier entreekaartje voor Wildlands kost 30 euro aan de kassa en 29 euro online.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be