Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Jongen (10) ernstig gewond bij ongeluk met kermisattractie

18-09-2017, 02.12 uur

Een 10-jarige jongen is zwaargewond geraakt bij een ongeluk op een kermis in Spanje. Hij maakte een ritje in Rodeo Americano, een bizarre machine waarbij bezoekers moeten proberen om zo lang mogelijk te blijven zitten op een langwerpige paal die heen en weer zwiept.

Het incident vond eerder deze maand plaats op de kermis in de stad Maó op het Spaanse eiland Minorca. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. Het kind moest per ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd. Op de intensive care bleek dat hij een drievoudige bekkenbreuk had opgelopen.

De attractie is op last van de politie stilgelegd. Volgens regionale media beschikte de eigenaar over alle benodigde vergunningen. Er loopt een onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be