Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Legoland Windsor Resort

Legoland nodigt 7-jarig jongetje uit na schattige sollicitatiebrief

17-09-2017, 20:38 uur | Reacties

Het is een jongen van 7 jaar gelukt om carrière te maken bij Legoland. Lego-fan Stanley Bolland stuurde op goed geluk een sollicitatiebrief naar de directie van het Britse pretpark Legoland Windsor. Het park besloot hem vervolgens uit te nodigen voor een meeloopdag.

"Ik hou van Lego, ik heb een doos vol", schreef het jochie in een schattige, handgeschreven brief. "Ik verstop het zodat mijn broer er niet bij kan. Ik ben geschikt voor de baan, want ik heb veel ervaring met bouwen."


ZIE OOK: Jongen aangehouden voor aanranding in Legoland

Legoland reageerde enthousiast. "We vinden het fantastisch dat je bij ons wilt komen werken", schreef het management in een brief terug. "Van Lego houden is de eerste stap als je een echte Lego-bouwer wil worden. Het lijkt erop dat je geschikt bent voor de functie, zodra je je school hebt afgemaakt natuurlijk."

Het attractiepark kon de knul geen vast contract aanbieden, maar de jonge Lego-bouwer mocht wel een dag meehelpen om alvast wat werkervaring op te doen. Zo kreeg Bolland de kans om Lego-bouwwerken in het park te repareren en schoon te maken. Ook gaven medewerkers hem een rondleiding achter de schermen.

ZIE OOK: Efteling-zangeres baalt van filmpjes: 'Ik moet aan mijn reputatie denken'

Reacties