Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Europa-Park onthult naam van nieuw waterpark en hotel

14-09-2017, 14.43 uur | Reacties

Europa-Park heeft vandaag de namen van een gloednieuw waterpark en een nieuw hotel onthuld. In 2019 opent het Duitse attractiepark het zwemparadijs Rulantica. De benaming is een samenstelling van het Duitse plaatsje Rust - waar het park ligt - en Atlantica.

Dat maakte Europa-Park-directeur Michael Mack vanochtend bekend op een persconferentie. Hij toonde ook een logo van Rulantica. Het achtergrondverhaal draait om een fictief genootschap van ontdekkingsreizigers, de Adventure Club of Europe.


ZIE OOK: Zo groot wordt het nieuwe zwemparadijs van Europa-Park

Er komen glijbanen, waterbanen en een gigantisch golfslagbad verspreid over acht themagebieden onder een schelpvormig koepeldak. Vandaag kwamen ook nieuwe tekeningen naar buiten. Rulantica moet eind 2019 af zijn.

In hetzelfde jaar opent een zesde hotel met de naam Krønasår - The Museum Hotel. Het viersterrencomplex is vormgegeven als een natuurhistorisch museum. Er worden 304 themakamers en suites voor in totaal 1300 gasten gerealiseerd. Looopings kon in juli al enkele ontwerpen laten zien.

Volgens eigenaar Roland Mack is Europa-Park al twintig jaar met de voorbereidingen voor het waterpark bezig. Er wordt 150 miljoen euro in gestoken. Eerder werd gesproken over een investering van 140 miljoen euro.ZIE OOK: Thema van nieuw hotel Europa-Park bekend

Reacties