Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling installeert draaihekken en scanners bij de Python

08-09-2017, 13.08 uurBeeld: @quirijnvd, @tomh91

Bij de ingang van de Python in de Efteling zijn twee draaihekjes met scanners geïnstalleerd. Vanaf vrijdag 15 september worden de toegangspoortjes gebruikt voor de zogeheten Boarding Pass. Bezoekers moeten hun ritje in de bekende achtbaan dan vooraf reserveren.

Ze kunnen een Boarding Pass voor een tijdstip naar keuze aanvragen met behulp van de Efteling-app of kaartautomaten naast de attractie. Bij de ingang van de Python scannen bezoekers zelf hun papieren kaartje of hun telefoon. Daarna mogen ze meteen doorlopen richting het station, waar ze niet lang meer hoeven te wachten.

De Boarding Pass wordt alleen geactiveerd op drukke dagen, als de gemiddelde wachttijd meer dan vijftien minuten bedraagt. De reguliere wachtrij gaat dan dicht.

Het gaat om een gratis systeem, dat ongeveer twee maanden lang getest wordt. Als de pilot een succes blijkt te zijn, wordt de nieuwe vorm van wachten in 2018 op meer plekken toegepast.Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be