Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Thorpe Park

Zombies uit The Walking Dead maken straten van Londen onveilig

07-09-2017, 13.44 uur

Zombies uit The Walking Dead hebben deze week voor tumult gezorgd in Londen. In de Britse hoofdstad was een 'levend' reclamebord te vinden. Het gaat om een ludieke stunt van het Engelse pretpark Thorpe Park om de Fright Nights te promoten. Die staan dit jaar in het teken van de bekende tv-serie The Walking Dead.

Aan een groot billboard was een lange eettafel bevestigd met bloeddorstige zombies erachter. De acteurs gooiden met bloederige attributen naar voorbijgangers, blijkt uit een YouTube-video. Ook strompelden ze door de wijk. De campagne werd bedacht door reclamebureau Taylor Herring.

Thorpe Park presenteert dit jaar twee nieuwe Halloween-spookhuizen: Living Nightmare en Sanctum.



Meer Thorpe Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be