Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn waarschuwt bezoekers: pretpark is dicht

05-09-2017, 19.00 uur

Avonturenpark Hellendoorn heeft deze week een aantal bezoekers moeten teleurstellen. Het Overijsselse pretpark is doordeweeks gesloten, maar lang niet iedereen blijkt daarvan op de hoogte te zijn. "Wij betreuren het dat we gasten moeten teleurstellen die aankomen bij een gesloten Avonturenpark", staat op Facebook.

"Avonturenpark Hellendoorn hanteert 160 openingsdagen per seizoen die vooraf zorgvuldig worden bepaald", luidt de uitleg. "Op al onze tickets, kortingsbonnen en advertenties staat vermeld dat wij enkele doordeweekse dagen gesloten zijn en dat wij adviseren om op onze eigen website de actuele openingsdagen en -tijden te bekijken om misverstanden te voorkomen."

Deze maand is Hellendoorn alleen geopend op weekenden en twee dinsdagen, vanwege schoolreisjes. De volledige openingskalender staat op de website van het attractiepark.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be