Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Mont Mosan

Onbekend Belgisch pretpark opent negen nieuwe attracties

07-09-2017, 14.23 uur | Reacties

Een onbekend pretpark in België heeft dit jaar maar liefst negen nieuwe attracties geopend. Het gaat om recreatiepark Mont Mosan, gelegen in de Waalse stad Huy. De belangrijkste nieuwigheid is een achtbaan voor kinderen.

Dat ontdekte fansite Themeparkfreaks. De rollercoaster, vermoedelijk afkomstig uit China, heet La Chenille. Verder zijn er onder meer een zweefmolen, een carrousel, een olifantenmolen, een frisbee, een reuzenrad en een bootjesmolen toegevoegd.

Directeur Jean-Marc Vanberg investeerde in totaal 350.000 euro in de attracties. De entreeprijs van Mont Mosan bedraagt 8 euro. In het park waren al dierenverblijven te vinden, met onder meer zeeleeuwen en papegaaien.Meer Mont Mosan
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be