Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Kermisfan die tien uur in attractie wilde zitten: 'Het is volledig mislukt'

02-09-2017, 13.57 uurBeeld: Funfair Worldwide

Het is kermisfan Robin Demyttenaere (36) niet gelukt om tien uur lang in een kermisattractie te blijven zitten. De Belg was van plan om vrijdag de hele middag en avond ritjes te maken in de attractie G-Force op de kermis in Leuven, om te bewijzen dat kermissen veilig zijn. Hij moest echter vroegtijdig afhaken.

"Zwaar onweer met hagel heeft ervoor gezorgd dat het volledig mislukt is", vertelt Demyttenaere teleurgesteld aan Looopings. "Kletsnat heb ik er rond 18.00 uur de brui aan moeten geven."

De fan was sinds 15.00 uur bezig. Hij had de marathon in theorie best kunnen volhouden, denkt hij. "Ik heb een sterke maag, maar het was niet meer verantwoord om door te gaan. Als ik kletsnat was blijven zitten, was ik zeker ziek geworden. De weerberichten hadden dit niet aangegeven."

Met zijn gewaagde actie wilde Demyttenaere de G-Force in een positief daglicht stellen. De attractie stond deze zomer enkele weken stil na een dodelijk ongeluk met een vergelijkbaar apparaat in Amerika. Of de waaghals binnenkort een nieuwe poging gaat wagen, weet hij nog niet.Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be