Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen geeft tweede entreekaartje gratis

01-09-2017, 21.06 uur

Deze maand naar Attractiepark Slagharen? Wie het Overijsselse pretpark in september bezoekt, ontvangt het tweede entreekaartje gratis. Met behulp van de actiecode 'back2school' krijgen bezoekers in de online ticketshop nu 50 procent korting op een bestelling.

Slagharen werkt met variabele entreeprijzen op basis van verwachte drukte. In het gunstigste geval kost één ticket in september 8,50 euro in plaats van 17 euro. De actie geldt tot en met zondag 10 september, met een dag naar keuze tot en met zondag 1 oktober 2017.

Het pretpark opende dit jaar Gold Rush, de eerste triple-launch coaster van Nederland. De 33 meter hoge achtbaan haalt een topsnelheid van 95 kilometer per uur.

Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be