Walibi Holland

Na ruim twee weken: problemen Halloween-site Walibi 'bijna verholpen'

01-09-2017, 17.57 uur | ReactiesFoto: Jens Oomen

Ruim twee weken later dan gepland biedt Walibi Holland eindelijk tickets aan voor de Halloween Fright Nights. De technische problemen op de Halloween-website van het pretpark zijn na vijftien dagen "bijna verholpen". Dat laat Walibi weten via social media.

De ticketshop van de Halloween Fright Nights wordt al sinds de lancering op donderdag 17 augustus geteisterd door storingen en foutmeldingen. Het kopen van kaarten was de afgelopen weken dan ook praktisch onmogelijk.


ZIE OOK: GĂȘnant: Walibi krijgt website Halloween Fright Nights niet aan de praat

Sinds vandaag lijkt het ticketsysteem eindelijk een beetje te functioneren. "Op dit moment is het bestellen van Fast Lane-tickets het enige dat nog niet lukt", meldt Walibi op Twitter. "We zijn daar nog mee bezig."

De krakkemikkige website werd gebouwd door het Amsterdamse internetbureau TamTam. Looopings heeft het bedrijf de afgelopen weken meermaals om een reactie gevraagd, maar men hult zich in stilzwijgen over het aanhoudende geblunder. "Wij mogen van Walibi niets over het project zeggen", laat een woordvoerster weten. De verantwoordelijke projectmanager weigert ondanks herhaaldelijke verzoeken aan de telefoon te komen.

Eerder dit jaar waren Walibi en TamTam nog dikke vrienden. In mei liet het bureau vol trots weten dat het attractiepark dankzij een nieuwe website, gebouwd door TamTam, maar liefst 92 procent meer online tickets verkoopt.

De Halloween Fright Nights barsten over vijf weken los. Wie alle spookhuizen wil bezoeken, is minstens 89,50 euro kwijt. Het is niet bekend hoeveel geld Walibi heeft misgelopen door het wekenlange gestuntel.

ZIE OOK: 'Walibi Holland verkoopt 92 procent meer tickets dankzij nieuwe website'

Reacties