Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Na ruim twee weken: problemen Halloween-site Walibi 'bijna verholpen'

01-09-2017, 17.57 uurBeeld: Jens Oomen

Ruim twee weken later dan gepland biedt Walibi Holland eindelijk tickets aan voor de Halloween Fright Nights. De technische problemen op de Halloween-website van het pretpark zijn na vijftien dagen "bijna verholpen". Dat laat Walibi weten via social media.

De ticketshop van de Halloween Fright Nights wordt al sinds de lancering op donderdag 17 augustus geteisterd door storingen en foutmeldingen. Het kopen van kaarten was de afgelopen weken dan ook praktisch onmogelijk.

Sinds vandaag lijkt het ticketsysteem eindelijk een beetje te functioneren. "Op dit moment is het bestellen van Fast Lane-tickets het enige dat nog niet lukt", meldt Walibi op Twitter. "We zijn daar nog mee bezig."

De krakkemikkige website werd gebouwd door het Amsterdamse internetbureau TamTam. Looopings heeft het bedrijf de afgelopen weken meermaals om een reactie gevraagd, maar men hult zich in stilzwijgen over het aanhoudende geblunder. "Wij mogen van Walibi niets over het project zeggen", laat een woordvoerster weten. De verantwoordelijke projectmanager weigert ondanks herhaaldelijke verzoeken aan de telefoon te komen.

Eerder dit jaar waren Walibi en TamTam nog dikke vrienden. In mei liet het bureau vol trots weten dat het attractiepark dankzij een nieuwe website, gebouwd door TamTam, maar liefst 92 procent meer online tickets verkoopt.

De Halloween Fright Nights barsten over vijf weken los. Wie alle spookhuizen wil bezoeken, is minstens 89,50 euro kwijt. Het is niet bekend hoeveel geld Walibi heeft misgelopen door het wekenlange gestuntel.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be