Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Zo ziet de nieuwe Efteling-personeelskleding er in het echt uit

30-08-2017, 15.21 uur

Er zijn voor het eerst foto's opgedoken van de nieuwe personeelskleding van de Efteling. Afgelopen week kwamen al ontwerpen naar buiten. Nu weten we ook hoe de nieuwe outfits voor Efteling-medewerkers er in het echt uitzien.

Bezoekers kunnen Efteling-personeel straks herkennen aan bronzen en diepblauwe kleuren. Er zijn aparte outfits voor de attracties en horeca, de toiletten, de Technische Dienst, de receptie en het management.

Ook is er speciale winterkledij, inclusief een sjaal en wanten. Mode-ontwerper Mattijs van Bergen is verantwoordelijk voor de nieuwe look.

Wie goed oplet, merkt dat er op de parkblouse allerlei herkenbare Efteling-symbolen staan. "De blouse vertelt een verhaal", zegt Robert den Hartog, manager theater, evenementen en golf. "Als je daar goed naar kijkt, dan zie je allemaal Efteling-icoontjes en een Efteling-sleutel. Wij zijn met elkaar toch de sleutelbewaarders van de Efteling."

De nieuwe bedrijfskleding wordt geïntroduceerd op vrijdag 22 december. Naar verluidt kost de hele operatie zo'n 1,5 miljoen euro.













Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be