Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Parque de Atracciones de Madrid

Pretpark blijft onaangekondigd dicht vanwege regen

28-08-2017, 20:57 uur | ReactiesFoto: @JN2110

Een bekend attractiepark in Spanje bleef vandaag onverwachts gesloten vanwege het slechte weer. Omdat het hard regende, gingen de poorten van Parque de Atracciones de Madrid niet open. De sluiting was vooraf niet aangekondigd op de social media-kanalen van het park.

Een Belgische toerist stond dan ook stomverbaasd voor een dichte poort, vertelt hij aan Looopings. "Er was nergens een melding te zien, ook niet bij de ingang." Een aanwezige beveiligingsmedewerker kon hem ook niet verder helpen. "Hij wist niet of het park morgen wel open zou zijn."

ZIE OOK: Vier achtbanen dicht in Spaans pretpark

Op de online kalender van Parque de Atracciones staat nog steeds dat het park vandaag en morgen open is van 12.00 uur tot middernacht. Bezoekers die het pretpark via Twitter om opheldering vroegen, kregen te horen dat ze contact moeten opnemen met de klantenservice.

Parque de Atracciones de Madrid is onderdeel van de Spaanse parkengroep Parques Reunidos, net als Attractiepark Slagharen, Bobbejaanland en Movie Park Germany. De afgelopen weken waren vier achtbanen dicht. In juli raakten tientallen bezoekers gewond bij een ongeluk met een rollercoaster.

ZIE OOK: Tientallen gewonden bij ongeluk met achtbaan in Spanje

Reacties
Bijdrage