Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Zo werkt de nieuwe Boarding Pass van de Efteling

28-08-2017, 19.52 uur

De Efteling laat alvast zien hoe het nieuwe Boarding Pass-systeem eruit gaat zien. Vanaf 15 september moeten bezoekers een ritje in de Python vooraf reserveren. Ze hoeven dan niet lang meer in de rij te staan. Het reserveren kan via een kaartautomaat of via een app.

Het systeem, dat een variant is op de bekende FastPass van Disney, wordt geïntegreerd in de bestaande Efteling-app. "Stap wanneer je wil in de Python!", staat straks in de applicatie. "Reserveer een tijdslot en ontvang je Boarding Pass. Scan deze bij de ingang van de attractie en geniet van de rit!"

Bezoekers kunnen invullen uit hoeveel personen - maximaal zes - hun groep bestaat. Ook is het eerst beschikbare tijdslot zichtbaar. Er wordt gewerkt met tijdvakken van een kwartier.

De Efteling test het gratis Boarding Pass-systeem ongeveer twee maanden lang. Daarna wordt besloten of het pretpark ermee doorgaat.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be