Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Gênant: Walibi krijgt website Halloween Fright Nights niet aan de praat

28-08-2017, 19.01 uur

Zelfs na meer dan tien dagen is het Walibi Holland niet gelukt om de website van de Halloween Fright Nights werkend te krijgen. De officiële site werd op donderdag 17 augustus gepresenteerd, maar direct daarna traden er foutmeldingen en andere technische problemen op.

Het pretpark beloofde meermaals beterschap via social media. "Volgende week moet het opgelost zijn", reageerde men in eerste instantie. "Bijna gefikst", schreef directrice Mascha van Till vorige week woensdag op Twitter.

Maar ook anderhalve week na de lancering kunnen bezoekers geen tickets voor het Halloween-evenement bestellen. Ook het bestellen van Fast Lane-tickets en kaarten voor de spookhuizen werkt nog steeds niet. Wanneer de problemen zijn opgelost? Walibi heeft geen idee. "Jammer genoeg kunnen wij dat niet met zekerheid zeggen", luidt het antwoord op Twitter.

"Probeer het later nog een keer", staat in de ticketshop. De website van de Halloween Fright Nights werd gebouwd door het hippe Amsterdamse internetbedrijf TamTam.

Wie toch toegangsbewijzen wil bestellen, kan wel terecht op externe sites als ActievandeDag.nl. Daar zijn kaarten bovendien bijna een kwart goedkoper dan op de site van Walibi zelf.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be