Walibi Holland

Gênant: Walibi krijgt website Halloween Fright Nights niet aan de praat

28-08-2017, 19:01 uur | Reacties

Zelfs na meer dan tien dagen is het Walibi Holland niet gelukt om de website van de Halloween Fright Nights werkend te krijgen. De officiële site werd op donderdag 17 augustus gepresenteerd, maar direct daarna traden er foutmeldingen en andere technische problemen op.

Het pretpark beloofde meermaals beterschap via social media. "Volgende week moet het opgelost zijn", reageerde men in eerste instantie. "Bijna gefikst", schreef directrice Mascha van Till vorige week woensdag op Twitter.

ZIE OOK: Walibi introduceert nieuw spookhuis tijdens Halloween Fright Nights

Maar ook anderhalve week na de lancering kunnen bezoekers geen tickets voor het Halloween-evenement bestellen. Ook het bestellen van Fast Lane-tickets en kaarten voor de spookhuizen werkt nog steeds niet. Wanneer de problemen zijn opgelost? Walibi heeft geen idee. "Jammer genoeg kunnen wij dat niet met zekerheid zeggen", luidt het antwoord op Twitter.

"Probeer het later nog een keer", staat in de ticketshop. De website van de Halloween Fright Nights werd gebouwd door het hippe Amsterdamse internetbedrijf TamTam.

Wie toch toegangsbewijzen wil bestellen, kan wel terecht op externe sites als ActievandeDag.nl. Daar zijn kaarten bovendien bijna een kwart goedkoper dan op de site van Walibi zelf.

ZIE OOK: Walibi blundert met Halloween-website: al zes dagen kapot

Reacties