Walibi Holland

Walibi blundert met Halloween-website: al zes dagen kapot

23-08-2017, 00:30 uur | ReactiesFoto: Jens Oomen

Walibi Holland staat behoorlijk voor paal. De officiële website van de Halloween Fright Nights wordt zes dagen na de lancering nog steeds geplaagd door foutmeldingen en andere technische problemen. Het bestellen van kaartjes is om die reden niet mogelijk.

Donderdag kondigde het pretpark groots aan dat de toegangsbewijzen voor het populaire Halloween-evenement in de verkoop waren gegaan. "Wacht niet te lang", waarschuwde Walibi in een persbericht. "Tickets zijn er alleen voor hen die er snel bij zijn en het lef hebben..."

ZIE OOK: Website van Halloween Fright Nights in Walibi werkt niet

Maar de afgelopen dagen was de website vaker onbereikbaar dan online. Op dit moment werkt de ticketshop nog steeds niet vlekkeloos. "Probeer het later nog een keer", staat op frightnights.nl.

Een woordvoerder van het attractiepark in Biddinghuizen biedt excuses aan voor het gênante gestuntel. "Helaas kunnen we op dit moment nog niet zeggen wanneer de technische problemen zijn verholpen", zegt hij. "Wij werken er hard aan."

De Fright Nights gaan van start op zaterdag 7 oktober. Entreebewijzen worden verkocht voor 37,50 euro per persoon. Het bezoeken van alle spookhuizen kost 52 euro extra.

ZIE OOK: Zo duur is een avond Halloween vieren in Walibi Holland

Reacties