Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi blundert met halloweenwebsite: al zes dagen kapot

23-08-2017, 00.30 uurBeeld: Jens Oomen

Walibi Holland staat behoorlijk voor paal. De officiële website van de Halloween Fright Nights wordt zes dagen na de lancering nog steeds geplaagd door foutmeldingen en andere technische problemen. Het bestellen van kaartjes is om die reden niet mogelijk.

Donderdag kondigde het pretpark groots aan dat de toegangsbewijzen voor het populaire Halloween-evenement in de verkoop waren gegaan. "Wacht niet te lang", waarschuwde Walibi in een persbericht. "Tickets zijn er alleen voor hen die er snel bij zijn en het lef hebben..."

Maar de afgelopen dagen was de website vaker onbereikbaar dan online. Op dit moment werkt de ticketshop nog steeds niet vlekkeloos. "Probeer het later nog een keer", staat op frightnights.nl.

Een woordvoerder van het attractiepark in Biddinghuizen biedt excuses aan voor het gênante gestuntel. "Helaas kunnen we op dit moment nog niet zeggen wanneer de technische problemen zijn verholpen", zegt hij. "Wij werken er hard aan."

De Fright Nights gaan van start op zaterdag 7 oktober. Entreebewijzen worden verkocht voor 37,50 euro per persoon. Het bezoeken van alle spookhuizen kost 52 euro extra.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be