Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Chessington World of Adventures Resort

Uniek souvenir of oplichterij? Man verkoopt 'origineel water uit attractie'

24-08-2017, 18.53 uur

Een man uit Groot-Brittannië probeert geld te verdienen met de verkoop van water uit een bekende pretparkattractie. Althans, dat beweert hij. Ene Stephen biedt op veilingsite eBay flesjes aan met "origineel water" dat hij uit de darkride Professor Burp's Bubbleworks in het Engelse pretpark Chessington World of Adventures zou hebben gehaald.

"Meer dan twinitig jaar geleden heb ik als tiener water uit de beroemde attractie in een flesje mee naar huis gebracht", schrijft de verkoper op veilingsite eBay. "Het is een ongelofelijk zeldzaam hebbedingetje, perfect voor verzamelaars van pretparkitems."

De Brit vraagt 20 pond voor één flesje, ongeveer 22 euro. Tot nu toe kwamen er nog geen biedingen binnen.

Bubbleworks opende in 1990. Bezoekers maakten een boottochtje door een cartoony zeepfabriek. Dit jaar werd de attractie omgedoopt tot The Gruffalo River Ride Adventure, met een nieuw thema.

Meer Chessington World of Adventures Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be