Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Zo duur is een avond Halloween vieren in Walibi Holland

17-08-2017, 17.56 uur

Het wordt heel prijzig om dit jaar een avondje Halloween te vieren in Walibi Holland. Wie tijdens de Halloween Fright Nights alle spookhuizen wil bezoeken, is in totaal minimaal 89,50 euro kwijt. Bezoekers die geen zin hebben om te wachten voor de haunted houses en de attracties, betalen zelfs minstens 162 euro.

De entreeprijs van het pretpark - zonder toegang tot de spookhuizen - bedraagt dit jaar 37,50 euro. De vier spookhuizen Psychoshock, The Villa, Jefferson Manor en Haunted Holidays II kosten 6 euro per stuk, of 22 euro voor een bundel. Met een R.I.P. Pass van 39,50 euro hoeven bezoekers daar niet te wachten.

Kaarten voor de twee Halloween-attracties The Clinic en Below worden verkocht voor 15 euro per stuk. Verder is er een Halloween-buffet van 29,95 euro per persoon. De walkthrough Campsite of Carnage, de scare zones en de Halloween-show kosten niets extra's.

Met een Fast Lane-ticket van 55 euro kunnen gasten de negen belangrijkste attracties in Walibi één keer bezoeken zonder te wachten. Het gaat om Goliath, Xpress, Lost Gravity, Condor, Speed of Sound, Robin Hood, Space Shot, Crazy River en Excalibur. Voor 75 euro extra mogen bezoekers zo vaak van de Fast Lane-rijen gebruikmaken als ze willen.

De Fright Nights vinden plaatsen tussen 7 en 29 oktober. Vandaag werd de reclamecampagne met de slogan "Evil is here..." gelanceerd. Ook ging de kaartverkoop officieel van start.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be