Walibi Holland

Zo duur is een avond Halloween vieren in Walibi Holland

17-08-2017, 17:56 uur | Reacties

Het wordt heel prijzig om dit jaar een avondje Halloween te vieren in Walibi Holland. Wie tijdens de Halloween Fright Nights alle spookhuizen wil bezoeken, is in totaal minimaal 89,50 euro kwijt. Bezoekers die geen zin hebben om te wachten voor de haunted houses en de attracties, betalen zelfs minstens 162 euro.

De entreeprijs van het pretpark - zonder toegang tot de spookhuizen - bedraagt dit jaar 37,50 euro. De vier spookhuizen Psychoshock, The Villa, Jefferson Manor en Haunted Holidays II kosten 6 euro per stuk, of 22 euro voor een bundel. Met een R.I.P. Pass van 39,50 euro hoeven bezoekers daar niet te wachten.


ZIE OOK: Walibi introduceert nieuw spookhuis tijdens Halloween Fright Nights

Kaarten voor de twee halloweenattracties The Clinic en Below worden verkocht voor 15 euro per stuk. Verder is er een halloweenbuffet van 29,95 euro per persoon. De walkthrough Campsite of Carnage, de scare zones en de halloweenshow kosten niets extra's.

Met een Fast Lane-ticket van 55 euro kunnen gasten de negen belangrijkste attracties in Walibi één keer bezoeken zonder te wachten. Het gaat om Goliath, Xpress, Lost Gravity, Condor, Speed of Sound, Robin Hood, Space Shot, Crazy River en Excalibur. Voor 75 euro extra mogen bezoekers zo vaak van de Fast Lane-rijen gebruikmaken als ze willen.

De Fright Nights vinden plaatsen tussen 7 en 29 oktober. Vandaag werd de reclamecampagne met de slogan "Evil is here..." gelanceerd. Ook ging de kaartverkoop officieel van start.ZIE OOK: Bezoekers Walibi Holland mogen zelf entreeprijs bepalen

Reacties