Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Verveelde Efteling-bezoekers spelen kaartspelletje in wachtrij Symbolica

12-08-2017, 21.06 uur

Wat te doen als de wachtrij van Symbolica niet opschiet? Twee Efteling-fans hebben iets gevonden om de verveling in de rij voor de nieuwe attractie tegen te gaan. Meryl van der Heijden en Harm Anneveldt nemen tegenwoordig een stok kaarten mee als ze het Paleis der Fantasie betreden.

Symbolica opende zes weken geleden. Vanwege kinderziektes is de attractie geregeld buiten gebruik. "We komen bijna elke week in de Efteling, dus we gaan vaak in Symbolica", vertelt Van der Heijden. Als er een storing is, staan bezoekers soms lang stil in het trappenhuis van het paleis.

Een paar weken geleden hadden de twee tijdens een storing toevallig kaarten bij zich. "Toen hebben we een potje pesten kunnen spelen. Dat beviel heel goed. Sindsdien kaarten we als de wachtrij stilstaat."

Vandaag viel Symbolica ook stil vanwege een technische storing. Bezoekers die het paleis al betreden hadden, zaten bijna drie kwartier vast in het afgesloten trappenhuis richting het station.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be