Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Asielzoekers verstoppen zich in kermisattracties

10-08-2017, 16.28 uur

De Spaanse politie heeft deze week enkele tientallen Marokkaanse en Algerijnse asielzoekers gearresteerd die zich verstopt hadden in kermisattracties. Agenten gebruikten hartslagdetectoren en speurhonden om de illegale migranten te vinden.

De kermistransporten bevonden zich in de Spaanse exclave Ceuta in Noord-Afrika. Ze zouden per boot naar Spanje vervoerd worden. De migranten hadden zich verborgen in wagens van onder meer de botsauto's en het spookhuis, melden buitenlandse media. Een deel van de arrestanten is minderjarig.

Op een video is te zien hoe verschillende asielzoekers uit de wagens gehaald worden. De kermis in Ceuta duurde tot en met afgelopen zondag. Vorig jaar werden na afloop van de kermis nog 82 migranten gearresteerd.



Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be