Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland extra alert na inbraak: 'Schade is aanzienlijk'

08-08-2017, 16.00 uur

Bobbejaanland is deze week het slachtoffer geworden van inbrekers. In de nacht van zondag op maandag lukte het dieven om het Vlaamse pretpark binnen te komen. De criminelen braken verschillende drank- en spelautomaten open, om er vervolgens met een geldbedrag vandoor te gaan.

Dat bevestigt commercieel directrice Peggy Verelst aan Looopings. "De exacte buit is mij niet bekend, maar de schade is aanzienlijk" weet ze. De politie is een onderzoek gestart. "Alle poorten en veel automaten zijn beveiligd met camera's. We gaan de beelden bekijken en we verwachten dat dat iets oplevert."

De beveiliging in en rond het attractiepark wordt nog verder aangescherpt, weet Verelst. "We gaan absoluut nog bijkomende maatregelen nemen. En we zijn de komende periode extra alert."

De afgelopen jaren sloegen inbrekers al meerdere keren toe in Bobbejaanland. In de zomer van 2016 werd een auto van een bezoeker gestolen op het parkeerterrein. Die daders zijn inmiddels gepakt.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be