Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Beekse Bergen

Beekse Bergen introduceert nieuw logo en nieuwe website

08-08-2017, 14:01 uur | Reacties

Safaripark Beekse Bergen heeft een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe slogan. Het Brabantse dierenpark profileert zich nu met de leus 'Ontdek onze natuur'. Vandaag werd ook een gloednieuwe website gepresenteerd.

Bij Beekse Bergen horen naast het dierenpark ook pretpark Speelland Beekse Bergen, een vakantiepark en een evenementencentrum. "Het was tijd om al die merken aan elkaar te verbinden en er echt een geheel van te maken", zegt marketingmanager Rosella Passier. Ze noemt Beekse Bergen "het grootste wildlifepark van Nederland".

ZIE OOK: Safaripark Beekse Bergen steekt 100 miljoen euro in nieuw vakantiepark: 'Wakker worden tussen de leeuwen'

Komend voorjaar opent het nieuwe Safari Resort Beekse Bergen, met lodges, safaritenten en boomhutten. Een verblijf boeken is vanaf nu mogelijk. De uitbreiding van 100 miljoen euro wordt in twee fases gerealiseerd. In april 2018 worden 239 accommodaties in gebruik genomen. Later volgen nog eens 186 accommodaties.

Het nieuwe resort is wel prijziger dan de bestaande bungalows. Een midweek voor twee volwassenen en twee kinderen in een safarilodge kost in april bijvoorbeeld minimaal 1126 euro, inclusief toegang tot het Safaripark en Speelland. Voor een boomhut met drie slaapkamers moet in dezelfde periode 1486 euro neergeteld worden.ZIE OOK: Safaripark Beekse Bergen vernieuwt auto- en bussafari

Reacties
Bijdrage