Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

Ophef om bedekte moslima in waterparadijs PortAventura

07-08-2017, 21.06 uur

Een foto van een moslima die met kleding aan gaat zwemmen in een Spaans pretpark zorgt voor ophef op social media. Op de afbeelding is te zien hoe een vrouw met een hoofddoek in haar normale kledij in het water zit.

De foto werd afgelopen week gemaakt door Gemma Vannini in Caribe Aquatic Park, het waterpark van PortAventura World in Salou. "Caribe Aquatic leek gisteren wel een moskee", schrijft ze op Twitter. "Ze was volledig bedekt, tot haar oren in het water. Ik heb een klacht ingediend."

De tweet is inmiddels honderden keren geliket en gedeeld. Veel Twitter-gebruikers vinden dat de vrouw weggestuurd had moeten worden. Sommigen roepen op tot een boycot. PortAventura laat officieel alleen zwemkledij toe die van een speciale badstof is gemaakt.

Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be