Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Koning Willem-Alexander komt naar Duinrell

07-08-2017, 16.02 uur

Duinrell krijgt komende maand hoog bezoek. Koning Willem-Alexander is op zaterdag 16 september te vinden in het Wassenaarse attractiepark. Hij woont die dag de viering van het honderdjarig bestaan van Reddingsbrigade Nederland bij.

De organisatie wil tijdens het evenement aan het publiek laten zien wat de Reddingsbrigade allemaal doet. In het pretpark worden verschillende presentaties gehouden, waarbij de koning aanwezig is. Ook spreekt hij met vrijwilligers en medewerkers en neemt hij een speciaal jubileumboek in ontvangst.

De Reddingsbrigade is vereerd met de komst van de koning. "Het koninklijk huis heeft altijd waardering voor het reddingswerk en de vrijwilligers getoond", zegt voorzitter Jan Rijpstra. "Waardering is de belangrijkste honorering voor vrijwilligers."

In 2016 was Willem-Alexander nog aanwezig bij de officiële opening van dierenpark Wildlands Adventure Zoo Emmen. Afgelopen voorjaar bezocht hij Burgers' Zoo in Arnhem. Zijn dochter prinses Ariane ging vorig jaar op schoolreisje naar Drievliet in Den Haag.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be