Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Vakantiepark en attractiepark Duinrell

Koning Willem-Alexander komt naar Duinrell

07-08-2017, 16:02 uur | Reacties

Duinrell krijgt komende maand hoog bezoek. Koning Willem-Alexander is op zaterdag 16 september te vinden in het Wassenaarse attractiepark. Hij woont die dag de viering van het honderdjarig bestaan van Reddingsbrigade Nederland bij.

De organisatie wil tijdens het evenement aan het publiek laten zien wat de Reddingsbrigade allemaal doet. In het pretpark worden verschillende presentaties gehouden, waarbij de koning aanwezig is. Ook spreekt hij met vrijwilligers en medewerkers en neemt hij een speciaal jubileumboek in ontvangst.

ZIE OOK: Koning van het dierenrijk: Willem-Alexander opent nieuw themapark Wildlands Emmen

De Reddingsbrigade is vereerd met de komst van de koning. "Het koninklijk huis heeft altijd waardering voor het reddingswerk en de vrijwilligers getoond", zegt voorzitter Jan Rijpstra. "Waardering is de belangrijkste honorering voor vrijwilligers."

In 2016 was Willem-Alexander nog aanwezig bij de officiƫle opening van dierenpark Wildlands Adventure Zoo Emmen. Afgelopen voorjaar bezocht hij Burgers' Zoo in Arnhem. Zijn dochter prinses Ariane ging vorig jaar op schoolreisje naar Drievliet in Den Haag.

ZIE OOK: Beveiliging Drievliet op scherp: prinses Ariane gaat op schoolreisje

Reacties
Bijdrage