Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Orsa Rovdjurspark

Bruine beer doodt verzorger voor ogen van Nederlanders in Zweeds dierenpark

04-08-2017, 20.30 uur

Een bruine beer heeft een 18-jarige verzorger gedood in een Zweeds dierenpark. Dat gebeurde vanochtend tijdens een rondleiding in het roofdierenpark Orsa Rovdjurspark.

De oppasser stond samen met een Nederlandse familie in een afgesloten verblijf waar beren normaal gesproken niet kunnen komen. Toch lukte het de beer om onder een hek door te kruipen. De vader, moeder en twee kinderen konden op tijd vluchten. Het slachtoffer overleed later aan zijn verwondingen.

Toegesnelde verzorgers hebben de beer afgemaakt. De oorzaak van het incident wordt nog onderzocht. Orsa Rovdjurspark gaat naar verwachting morgen weer open. Naast beren zijn er ook tijgers, luipaarden, lynxen en wolven te vinden.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Orsa Rovdjurspark
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be