Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bloemenkunstwerken tentoongesteld in de Efteling

05-08-2017, 19.26 uur

In de Efteling worden de komende weken sprookjesachtige bloemenkunstwerken tentoongesteld. Ter promotie van het bloemencorso in Valkenswaard op zondag 10 september vertonen verschillende bouwers van praalwagens hun kunsten in het attractiepark.

Dat gebeurt op vier zaterdagen in augustus op het Hartenhof, het plein bij de nieuwe attractie Symbolica. Vandaag worden een roos en het kasteel van Doonroosje gepresenteerd. Volgende week zien Efteling-bezoekers een kikker en een schilderij met een afbeelding van Aquanura.

Op zaterdag 19 augustus is het thema Sneeuwwitje, met kunstwerken in de vorm van kaarsen en torens. Zaterdag 26 augustus staat in het teken van het Carrouselpaleis, met onder meer een paardenkop.

Het bloemencorso in september heeft een Efteling-thema. Er rijden veertien verschillende grote praalwagens mee. Die zijn gebaseerd op onder andere De Chinese Nachtegaal, De Vliegende Hollander, Villa Volta, Baron 1898 en Fata Morgana.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be