Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Schattig: Toverland verkoopt Dwervel-knuffels

05-08-2017, 17.33 uurBeeld: Cindy Vervuren

Bezoekers van Toverland kunnen tegenwoordig zelf een schattige Dwervel mee naar huis nemen. Het Limburgse pretpark verkoopt sinds kort heuse Dwervel-knuffels. De aapachtige wezens zijn de bewoners van het themagebied Magische Vallei.

Toverland omschrijft de Dwervels als "een tevreden volkje met felgekleurde haren, grote ogen en een opperbest humeur". De Magische Vallei werd ontworpen door Peter van Holsteijn. Hij kreeg daarbij hulp van wijlen Efteling-ontwerper Ton van de Ven, de bedenker van het bekende Volk van Laaf. De Dwervels en Laven hebben heel wat overeenkomsten.

In de souvenirwinkels van Toverland liggen Dwervel-knuffels met twee verschillende kleuren: roze en blauw. Ze kosten 14,95 euro per stuk.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be