Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Verkeerspark Assen

Opknapbeurt Verkeerspark Assen op losse schroeven na brand

27-07-2017, 15.50 uur

Door een brand op het terrein van Verkeerspark Assen gaat een geplande opknapbeurt mogelijk niet door. Het was de bedoeling om een restaurant in het voormalige pretpark te verhuren aan een externe partij. Die had plannen voor een renovatie.

Maandagmiddag brak er een brand uit in de keuken van het oude restaurant. "Dat is wel heel zuur", reageert eigenaar Herman Jasper bij RTV Drenthe. "De partij was al in overleg met de gemeente om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Die onderhandelingen kunnen nu wel stopgezet worden. De keuken is helemaal zwart."

Eerder gingen al twee andere gebouwen van het oude Verkeerspark in vlammen op. Toen ging de politie uit van brandstichting. Deze maand werd een man op heterdaad betrapt toen hij koper wilde stelen op het terrein.

Meer Verkeerspark Assen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be