Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Thema van nieuw hotel Europa-Park bekend

24-07-2017, 14.35 uur

Europa-Park is bezig met de bouw van een zesde hotel. Vanaf nu weten we wat voor thema het nieuwe hotel gaat krijgen. Bezoekers die gaan overnachten in het complex, wanen zich in een natuurhistorisch museum. Dat blijkt uit nieuwe ontwerpen.

Het hotel komt te liggen bij het nieuwe waterpark van Europa-Park, op een steenworp afstand van het huidige attractiepark. 304 themakamers en suites bieden plaats aan maximaal 1300 gasten. Er komt ook een groot familierestaurant. De opening vindt in 2019 plaats.

Het thema van het zogenoemde 'Water Adventure Resort' borduurt voort op de 'Adventure Club of Europe', een fictief genootschap van ontdekkingsreizigers dat eerder voorkwam in de nieuwe attractie Voletarium. Op een concepttekeing staat een vlag met de tekst "Museum Sleepovers - Snore and Explore". In de foyer prijkt een skelet van een enorme zeeslang.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be