Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Jongen (3) buiten levensgevaar na ongeluk op Tilburgse kermis

24-07-2017, 08.00 uur

Het gaat naar omstandigheden redelijk met de 3-jarige jongen die zaterdag zwaargewond raakte na een val uit een kermisattractie in Tilburg. Hij is buiten levensgevaar en zijn situatie is stabiel. Dat heeft de politie namens de ouders van het slachtoffer laten weten.

De peuter kwam klem te zitten nadat hij uit een wagentje van de kinderattractie Die Fantastische Reise 2 was gevallen. Volgens ooggetuigen ging het kind tijdens een ritje staan. Hij liep ernstige verwondingen op. Het duurde vijftig minuten voor de hulpdiensten hem konden bevrijden.

De familie van het jongetje is volgens de politie overdonderd door de heftige situatie. Uit privacy-overwegingen wordt er verder geen informatie naar buiten gebracht.

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit gaat Die Fantastische Reise 2 - eigendom van een Duitse exploitant - opnieuw keuren. Mogelijk gaat de attractie later deze week weer open.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be