Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Gratis vaccinatie tegen soa op Tilburgse kermis

17-07-2017, 14.29 uur

Bezoekers van de Tilburgse kermis kunnen zich dit jaar kosteloos laten vaccineren tegen het hepatitis B-virus. Op Roze Maandag is gezondheidsdienst GGD aanwezig op het kermisterrein. Homo's krijgen op verzoek een gratis vaccinatie.

"Veel mannen die seks hebben met mannen zijn nog steeds niet of niet volledig gevaccineerd tegen hepatitis B", laat de GGD weten. "In totaal zijn drie vaccinaties nodig voor levenslange bescherming."

De GGD-bus staat maandag 24 juli van 12.00 tot 20.00 uur op de Spoorlaan in Tilburg. Voor het initiatief werken GGD Zeeland en GGD West-Brabant met elkaar samen. De Tilburgse kermis begint vrijdag 21 juli om 15.00 uur.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be