Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Hotel Disneyland Paris krijgt Marvel-thema

16-07-2017, 09.36 uur

Eén van de hotels in Disneyland Paris krijgt een nieuw thema. Disney's Hotel New York wordt omgebouwd tot Hotel New York - The Art of Marvel. Dat is vannacht officieel bekendgemaakt op de bekende Disney-conventie D23 in Californië.

"We creëren een hotel in Disneyland Paris dat Tony Stark trots zou maken", aldus directeur Bob Chapek van Walt Disney Parks and Resorts. "Het hotel neemt onze gasten mee naar de sensationele inspirerende wereld van superhelden, waaronder Iron Man, de Avengers en Spider-Man." Op een ontwerp zijn ook het schild van Captain America en de hamer van Thor te zien.

De renovatie, die naar verwachting vijftien maanden gaat duren, begint in oktober 2018. Tijdens de werkzaamheden is het hotel gesloten.

Er zijn ook plannen voor Marvel-attracties in Disneyland Paris. Het pretparkresort werd onlangs overgenomen door de Amerikaanse Walt Disney Company.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be