Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fans

Hilarische documentaire over pretparkfans krijgt een vervolg

11-07-2017, 20.31 uur

Een hilarische documentaire waarin twee autistische pretparkfans gevolgd worden, krijgt een vervolg. Achtbaangekken Phil Jong en Pascal Zaal maakten afgelopen najaar furore met de televisiedocu 'Thunder'. Vandaag zijn de opnames voor een tweede deel gestart.

Dat laat regisseur Ted Alkemade weten op Facebook. In de eerste documentaire was te zien hoe de reismaatjes al kibbelend naar Zweden gaan om de rollercoaster van hun dromen te berijden. Die bleek vervolgens gesloten te zijn, tot grote frustratie van de fans.

Dit keer gaat het komische duo pretparken bezoeken in Japan. Het nog naamloze vervolg wordt uitgezonden op dinsdag 15 augustus.

Meer fans
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be