Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Laven uit de Efteling krijgen eigen tv-serie op RTL 8

01-07-2017, 20.03 uur

Op RTL 8 wordt binnenkort een tv-show uitgezonden die in het teken staat van de Laven uit de Efteling. De animatieserie Lummels draait om vier jonge Laven met de namen Lev, Liloe, Lau en Luk. Onderin een verboden put ontdekken ze een geheim gangenstelsel.

Lummels is vanaf 7 juli te zien bij RTL Telekids op RTL 8. Er is ook een speciaal Lummels-kanaal gelanceerd op YouTube. De show werd geproduceerd door het Rotterdamse productiebedrijf Ka-Ching Cartoons.

Efteling-bezoekers konden afgelopen najaar al kennismaken met de serie. Sinds september 2016 wordt Lummels vertoond op het speciale Efteling-tv-kanaal dat alleen te zien is in het Efteling Hotel en de vakantieparken Bosrijk en Loonsche Land. Toen zei een woordvoerster nog dat er geen plannen waren om de serie ook op YouTube te vertonen.

Eigenlijk had de introductie van Lummels onderdeel moeten worden van een plan om het hele Volk van Laaf nieuw leven in te blazen. Naast een tv-serie lagen er ontwerpen klaar voor een gloednieuwe Laven-attractie, bestaand uit twee kleine vrijevaltorens. Dat project gaat niet door.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be