Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Dierenpark Wildlands neemt maatregelen tegen nijlpaardenpoep

29-06-2017, 19.59 uur

Doordat de nijlpaarden in Wildlands Adventure Zoo Emmen zo veel poepen, zijn de dieren regelmatig niet te zien. Het Drentse dierenpark heeft nu maatregelen genomen om te voorkomen dat het water te troebel raakt. In de nijlpaardenpoel zwemmen sinds kort een paar karpers.

"Niet alleen een mooi gezicht, maar ook nuttig", laat het themapark weten. "De karpers voeden zich met de nijlpaardenmest en helpen zo mee het water schoner te houden."

De poel met in totaal acht nijlpaarden bevindt zich in themagebied Serenga. In een video op YouTube is te zien dat de nijlpaarden hun nieuwe buren wel erg interessant vinden. Eén van de nijlpaarden zwemt speels achter de vissen aan.



Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be