Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: niet eerder vertoonde scènes van nieuwe Efteling-attractie Symbolica

27-06-2017, 22.07 uur

Er zijn nog niet eerder vertoonde beelden verschenen van de nieuwe Efteling-attractie Symbolica. Abonnementhouders van het pretpark mochten vandaag voor het eerst een ritje maken door het Paleis der Fantasie. Hoewel de bezoekers op het hart werd gedrukt om geen opnames te maken, zijn er op YouTube toch enkele onride-video's verschenen.

Daarop zijn ook scènes te zien die tot nu toe geheim bleven. Zo zien we de enorme fantasievis in de plantenkas Botanicum, een angstige Pardoes, enorme lichtgevende vlinders en het koksmaatje Polle met wiebelende stapels pannenkoeken.

Ook kunnen we voor het eerst een kijkje nemen in het Schatten Boudoir, het Muziek Salon en het Helden Kabinet, waar een magische sleutel verschijnt in een grote spiegel. Daarnaast passeren gasten een grote diamant die van kleur verandert, een curieus muziekinstrument of twee bewegende harnassen. Na de Koningszaal volgt een gang met betoverde schilderijen.

Symbolica telt in totaal tien scènes. Achtereenvolgens zijn dat het Observatorium, Panorama Salon, Botanicum, een gang met zes deuren, een kamer met een grote spiegel, het Verborgen Fantasie Depot, de Koninklijke Champagne Voorraad, Provisie Passage, de Koningszaal en de Galerij der Fantasievollen.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be