Europa-Park

Video: dit gebeurt er in de wachtrij van de nieuwe Europa-Park-attractie Voletarium

26-06-2017, 13:10 uur | Reacties

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube-kanaal

De nieuwe attractie van Europa-Park, die eerder deze maand officieel werd geopend, is meer dan een vliegsimulator alleen. Voordat bezoekers plaatsnemen in het 'flying theater' Voletarium lopen ze door een uitgebreid gedecoreerde wachtrij. In elf verschillende ruimtes wordt het verhaal achter de attractie uitgelegd.

Gasten maken kennis met de prettig gestoorde professor Andrej Nikolajew. Hij is ervan overtuigd dat niet de bekende Amerikaanse gebroeders Wright, maar de twee broers Kaspar en Egbert Eulenstein in 1825 voor het eerst een werkend vliegtuig hebben gebouwd.


ZIE OOK: Nieuwe vliegsimulator Voletarium in Europa-Park officieel geopend

In de wachtrij zien bezoekers onder meer een oude bibliotheek met daarin een pratende drone, verschillende uilen en werkplaatsen vol tekeningen, modellen en schilderijen. Er wordt gebruikgemaakt van verschillende speciale effecten, waaronder projecties.

Het is voor het eerst dat Europa-Park zo intensief aan storytelling doet. In een video van Looopings is het volledige verloop van de wachtrij goed te zien. Uiteindelijk nemen gasten plaats in een gondel voor een vlucht over enkele bekende Europese steden en landschappen.

ZIE OOK: Tientallen nieuwe ontwerpen van vliegsimulator Europa-Park

Reacties