Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Video: dit gebeurt er in de wachtrij van de nieuwe Europa-Park-attractie Voletarium

26-06-2017, 13.10 uur

De nieuwe attractie van Europa-Park, die eerder deze maand officieel werd geopend, is meer dan een vliegsimulator alleen. Voordat bezoekers plaatsnemen in het 'flying theater' Voletarium lopen ze door een uitgebreid gedecoreerde wachtrij. In elf verschillende ruimtes wordt het verhaal achter de attractie uitgelegd.

Gasten maken kennis met de prettig gestoorde professor Andrej Nikolajew. Hij is ervan overtuigd dat niet de bekende Amerikaanse gebroeders Wright, maar de twee broers Kaspar en Egbert Eulenstein in 1825 voor het eerst een werkend vliegtuig hebben gebouwd.

In de wachtrij zien bezoekers onder meer een oude bibliotheek met daarin een pratende drone, verschillende uilen en werkplaatsen vol tekeningen, modellen en schilderijen. Er wordt gebruikgemaakt van verschillende speciale effecten, waaronder projecties.

Het is voor het eerst dat Europa-Park zo intensief aan storytelling doet. In een video van Looopings is het volledige verloop van de wachtrij goed te zien. Uiteindelijk nemen gasten plaats in een gondel voor een vlucht over enkele bekende Europese steden en landschappen.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be