Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Radioshow Evers Staat Op live vanuit de Efteling

29-06-2017, 16.48 uur

Radio 538-dj Edwin Evers strijkt vrijdag neer in de Efteling. Ter gelegenheid van de opening van de nieuwe attractie Symbolica wordt radioprogramma Evers Staat Op morgenochtend live uitgezonden vanuit het pretpark. Er wordt een speciale radiostudio gebouwd met uitzicht op het Paleis der Fantasie.

Ook de rockband Di-rect treedt op. Evers brengt samen met honderd prijswinnaars een bezoek aan Symbolica. De radioshow is te horen tussen 06.00 en 10.00 uur. Om 11.45 uur mogen journalisten de attractie uitproberen. Een dag later vindt de publieksopening plaats.

Evers Staat Op is het best beluisterde radioprogramma van Nederland. De Efteling betaalt Radio 538 voor media-aandacht. Eerder deze week schoof Efteling-ontwerper Sander de Bruijn al aan bij het 538-programma De Avondploeg om te praten over Symbolica.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be