Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Preston Palace

Overdekte kermis ontruimd vanwege brand: zes gewonden, drie aanhoudingen

22-06-2017, 23.02 uur

Zo'n vierhonderd gasten van entertainmentcomplex Preston Palace in Almelo zijn vanavond op straat beland. Vanwege een brand moest het uitgaanscentrum plotseling geëvacueerd worden. Zes mensen raakten gewond door het inademen van rook.

De brand brak rond 22.00 uur uit in een hotelkamer op de eerste etage, waarna de brandweer met vier voertuigen ter plaatse kwam. Het vuur was relatief snel onder controle. Bezoekers werden opgevangen op een plein voor het gebouw.

Twee twintigers zijn gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij de brand. Een derde man van 56 jaar werd aangehouden omdat hij weigerde weg te gaan toen de politie dat eiste. Hij verzette zich tijdens de arrestatie en probeerde zelfs het wapen van een agent te pakken.

Attracties
Preston Palace is een combinatie van een hotel, een restaurant, een subtropisch zwemparadijs, een sauna en een grote binnenkermis met verschillende attracties.

Meer Preston Palace
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be