Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland geeft onderdeel van achtbaan Goliath weg

22-06-2017, 19.52 uur

Altijd al een uniek pretparksouvenirtje in huis willen hebben? Walibi Holland geeft een onderdeel van de beroemde achtbaan Goliath weg. Via Facebook maken fans van het pretpark kans op een origineel achtbaanwiel van de ruim 46 meter hoge mega coaster.

"Laat ons weten hoeveel wielen een trein van Goliath in totaal heeft en wie weet scoor jij een zeer exclusief wiel van Goliath", staat in een bericht op de Facebook-pagina van Walibi. Winnaars ontvangen ook twee entreebewijzen voor het attractiepark.

Op dit moment is Goliath de hoogste en snelste achtbaan van de Benelux. De 1214 meter lange rollercoaster - geopend in 2002 - haalt een topsnelheid van 106 kilometer per uur. Sinds afgelopen voorjaar is de baan niet meer groen, maar blauw.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be