Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
The London Resort

Filmmaatschappij Paramount trekt zich terug uit megapretpark Londen

21-06-2017, 19.56 uur

Filmmaatschappij Paramount Pictures werkt niet langer mee aan de ontwikkeling van een gigantisch attractiepark in Groot-Brittannië. Er zijn al enkele jaren plannen om in de buurt van Londen een enorm pretparkresort uit de grond te stampen met attracties die in het teken staan van Paramount-films, zoals Star Trek en Mission: Impossible.

Vandaag werd duidelijk dat de licentieovereenkomst tussen Paramount en ontwikkelaar London Resort Company Holdings is beëindigd.

Het attractiepark, dat eigenlijk 'London Paramount' zou gaan heten, moet op zoek naar een nieuwe naam. Op Facebook wordt het project nu 'London Resort' genoemd. Ook de geplande Paramount-attracties kunnen niet gerealiseerd worden.

Toch hebben de initiatiefnemers nog steeds vertrouwen in het plan. Het is de bedoeling om eind november de officiële bouwvergunning aan te vragen. De overheid kan dan in 2019 een beslissing nemen over de komst van de toeristische trekpleister. Men rekent op 15 miljoen bezoekers per jaar. De bouwkosten worden geschat op 4 miljard euro.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer The London Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be