Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand houdt fans via WhatsApp op de hoogte

21-06-2017, 16.41 uur

Phantasialand gaat met de tijd mee. Het Duitse attractiepark verstuurt sinds kort ook nieuwtjes via WhatsApp. Fans die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen kunnen zich via internet aanmelden voor een gratis WhatsApp-dienst.

Op de website van het pretpark is daarvoor een aanmeldformulier te vinden. De service werkt ook met Nederlandse en Belgische mobiele nummers. Na het inschrijven moeten fans het Duitse nummer +4917643292353 toevoegen aan hun telefoonboek.

Gisteren kondigde Phantasialand onverwachts de flying launch coaster F.L.Y. aan, de langste flying coaster ter wereld. Inmiddels is er ook een eerste ontwerp verschenen.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be