Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madurodam

Video: Madurodam opent nieuwe attractie

21-06-2017, 18.00 uur

In Madurodam is vanmiddag een nieuwe attractie geopend. Het Haagse themapark presenteerde de overdekte familieattractie Nieuw Amsterdam aan journalisten en andere genodigden. Bezoekers stappen aan boord van een zeventiende-eeuws schip voor een vijftien minuten durende interactieve beleving.

Opvarenden vertrekken richting Nieuw Amsterdam, de stad die vandaag de dag New York heet. Eenmaal aangekomen op een groot stadsplein dreigt er al snel gevaar. Tijdens een heftige zeeslag moeten aanwezigen zelf kanonnen afvuren om de Engelsen op afstand te houden.

Nieuw Amsterdam wordt aangekondigd als "de grootste en indrukwekkendste attractie in Madurodam ooit". Speciale effecten en een geavanceerde robot van toenmalig bestuurder Peter Stuyvesant maken de beleving zo realistisch mogelijk. Filmbeelden zijn gemaakt door het Amsterdamse bedrijf MotionPark.

De komende jaren wil het park meer overdekte attracties toevoegen, gebaseerd op bekende Nederlandse verhalen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Madurodam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be