Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dolfinarium

Foto's: werkzaamheden voor nieuw waterpark Dolfinarium gestart

09-06-2017, 13.21 uur

Het Dolfinarium in Harderwijk is begonnen met de werkzaamheden voor een nieuw waterpark. Eigenlijk had de eerste fase deze zomer al af moeten zijn, maar zo ver is het nog niet. Achter de schermen zijn alleen nog hopen zand en enorme uitgravingen te zien.

Dat blijkt uit foto's die Looopings kreeg toegestuurd. Het is de bedoeling om een uitgestrekt waterpark te bouwen met verschillende waterglijbanen en wildwaterbanen. De eerste fase bestaat uit een grote waterspeelplaats voor kinderen.

Bezoekers van het Dolfinarium kunnen straks waarschijnlijk een apart kaartje voor het waterpark kopen. Het zeedierenpark heeft zelf nog geen openingsdatum of -jaar genoemd.

Meer Dolfinarium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be