Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Schedelbreuk na dramatisch ongeluk met kermisattractie

09-06-2017, 11.17 uur

Een 12-jarige jongen heeft een schedelbreuk opgelopen bij een gruwelijk ongeluk met een kermisattractie. Hij werd afgelopen weekend uit een attractie geslingerd op de kermis in de Engelse plaats Poulton. In het ziekenhuis moest de knul een vier uur durende operatie ondergaan.

Het slachtoffer zat in een tagada-attractie; een draaiende, heen en weer schommelende ronde bank zonder beugels. Volgens ooggetuigen knalde de jongen met een harde klap tegen het veiligheidshek van de attractie aan. Vervolgens kwam hij met zijn hoofd vast te zitten, terwijl het apparaat bleef draaien.

Een helikopter heeft hem naar het ziekenhuis gebracht. "Mijn zoon heeft een hele hoge pijngrens, maar toch klaagt hij voortdurend over de pijn", vertelt zijn moeder aan Britse media. "Hij heeft geluk gehad, het had niet veel gescheeld of hij was blind geworden."

De politie onderzoekt het incident.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be