Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Diergaarde Blijdorp - Rotterdam Zoo

Auto ramt ingang Diergaarde Blijdorp: vier gewonden

09-06-2017, 10.19 uurBeeld: @JelleGunneweg

De oude ingang van Diergaarde Blijdorp is vannacht aan flarden gereden. Een auto met vijf inzittenden reed op hoge snelheid in op het monumentale hekwerk van de Rotterdamse dierentuin. De wagen vloog uit de bocht, sloeg over de kop en knalde tegen het hek aan.

Het ongeval gebeurde vlakbij het verblijf van de flamingo's. Vier inzittenden - twee mannen en twee vrouwen - raakten gewond. De bestuurder is aangehouden door de politie. Er wordt onderzocht of er alcohol in het spel is.

Het hek van Blijdorp raakte zwaar beschadigd. Ook de pilaren hebben schade opgelopen. Het hekwerk bij de oude ingang stamt uit 1939. In 2009 vond er nog een grote restauratie plaats.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Diergaarde Blijdorp - Rotterdam Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be