Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Nieuwe attractie Europa-Park elke ochtend eerder open

06-06-2017, 17.03 uur

Bezoekers die 's ochtends vroeg naar Europa-Park gaan, hebben geluk. Het Duitse attractiepark gooit de nieuwe attractie Voletarium eerder open dan de rest van het park. De vliegsimulator is al om 08.40 uur toegankelijk, meldt directeur Michael Mack op Twitter.

"Ik wilde jullie even laten weten dat Voletarium in Europa-Park elke ochtend al om 08.40 uur geopend is", schrijft Mack. "En de hele wachtrij is uitgerust met gratis wifi." Voletarium ligt in de buurt van de hoofdingang, in het Duitse themagebied.

In het 'flying theater' maken passagiers een 4,5 minuten durende vlucht over bekende steden en landschappen in Europa. Afgelopen week vond de officiële opening plaats. De Efteling had in 2013 nog plannen om dezelfde attractie te bouwen.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be