Attractiepark Toverland

Nieuwe muziek voor houten achtbaan Troy in Toverland

29-06-2017, 12:14 uur | Reacties

Er komt nieuwe muziek bij de houten achtbaan Troy in Toverland. De hoogste, snelste en langste houten rollercoaster van de Benelux wordt deze zomer voorzien van een gloednieuwe soundtrack. Dat heeft het Limburgse attractiepark zojuist bekendgemaakt. Er is ook alvast een voorproefje te horen.

Aanstaande zaterdag is het exact tien jaar geleden dat publiekslieveling Troy officieel werd geopend. "Het is de attractie waarmee Toverland zich in 2007 definitief op de kaart zette", zegt een woordvoerster. "Dat bijzondere jubileum vieren we met de introductie van spectaculaire nieuwe muziek."


ZIE OOK: Muziek uit Toverland vanaf nu ook op iTunes en Spotify

In totaal is er zestig minuten aan muziek en geluidseffecten gecomponeerd voor Troy en omliggende attracties, wachtrijen, paden en pleinen in het Troy-gebied. Voor de productie werkt Toverland samen met huisleverancier IMAscore, een Duits muziekproductiebedrijf.

"Na tien jaar vonden we de soundtrack van de achtbaan niet meer bij het themagebied passen", aldus de voorlichtster.ZIE OOK: Je had maar één taak! Reclamebord Toverland hangt op zijn kop

Reacties